top of page

Personvern

Vi i Dagros Kafè er opptatt av å ivareta ditt personvern og behandle dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvilke personopplysninger vi samler inn, hvordan vi bruker dem og hvilke rettigheter du har som registrert bruker.

  1. Hvilke personopplysninger samler vi inn? Vi samler inn personopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer når du bestiller mat eller drikke fra vår kafé, eller når du deltar på et arrangement som vi arrangerer. Vi kan også samle inn informasjon om dine interesser og preferanser, for å tilpasse våre tjenester til dine behov og ønsker.

  2. Hvordan bruker vi dine personopplysninger? Vi bruker dine personopplysninger til å tilby deg våre tjenester og oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Vi kan også bruke dine personopplysninger til å sende deg nyhetsbrev, informasjon om kommende arrangementer og annen relevant informasjon om vår kafé. Vi vil kun behandle dine personopplysninger til formålene som er angitt i denne personvernerklæringen eller til formål som er tillatt etter gjeldende lov.

  3. Hvordan lagrer og beskytter vi dine personopplysninger? Vi vil lagre dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, eller så lenge det kreves av loven. Vi vil ta rimelige tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

  4. Hvem deler vi dine personopplysninger med? Vi vil ikke dele dine personopplysninger med tredjeparter med mindre det er nødvendig for å oppfylle formålene som er angitt i denne personvernerklæringen eller på annen måte er tillatt etter gjeldende lov.

  5. Dine rettigheter som registrert bruker Som registrert bruker har du rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi har om deg, rette opp eventuelle feil i disse opplysningene, og kreve at vi sletter opplysningene vi har om deg. Du kan også trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss til å behandle dine personopplysninger. Kontakt oss gjerne hvis du ønsker å gjøre bruk av disse rettighetene.

Vi håper denne personvernerklæringen gir deg en god oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger. Hvis du har spørsmål eller kommentarer angående personvern, kan du kontakte oss på e-postadresse eller telefonnummer som er oppgitt på vår nettside.

bottom of page