top of page

Angrerett

Angrerett for booking av eventer og skreddersydde arrangementer hos Dagros Kafè.

Du har rett til å angre på din bestilling av eventer og skreddersydde arrangementer hos Dagros Kafè innen 14 dager fra dagen du mottok din bestillingsbekreftelse. For å gjøre bruk av din angrerett, må du gi oss skriftlig beskjed om din beslutning om å angre på bestillingen innen denne perioden.

Dersom du har betalt et depositum ved bestillingen, vil vi refundere dette beløpet til deg innen 14 dager etter at vi mottok din beskjed om å angre på bestillingen. Hvis du har betalt hele beløpet på forhånd, vil vi refundere det totale beløpet til deg innen 14 dager etter at vi mottok din beskjed om å angre på bestillingen.

Vennligst merk at dersom du velger å avbestille en booking etter at angrefristen på 14 dager har gått ut, vil du ikke ha rett til noen refusjon av depositum eller betalt beløp.

Vi håper denne angrerettinformasjonen gir deg nødvendig klarhet og trygghet ved booking av eventer og skreddersydde arrangementer hos Dagros Kafè. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon.

bottom of page