top of page

Om oss

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Misjon

Vår misjon på Dagros Kafè er å være en koselig og innbydende møteplass på Veierland, hvor både fastboende og besøkende kan nyte god mat og drikke i en avslappet atmosfære. Vi arrangerer konserter, barnas dag og andre arrangementer som engasjerer og underholder. Vi ønsker å være en viktig del av øyas kultur og skjærgårdsliv.

Visjon

Vår visjon på Dagros Kafè er å være den ultimate møteplassen på Veierland, hvor både fastboende og besøkende kan nyte god mat og drikke, oppleve kultur og musikk og skape minner for livet. Vi vil være kjent for vår avslappede atmosfære, og for å tilby et variert utvalg av mat og drikke som reflekterer øyas skjærgårdskultur. Vi vil være en kulturell og sosial knutepunkt på øya, og bidra til å styrke fellesskapet og tilhørigheten blant alle som besøker oss. Vi vil jobbe kontinuerlig for å forbedre kafeen vår, og tilby spennende og engasjerende arrangementer som holder folk komme tilbake for mer.

bottom of page